haslinda's FotoPage

By: haslinda jaafar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 5-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari yg membosankan

 
Tak tahu nak cakap apa..today feels like a very long day ..long hours. Duduk rumah dgn mata yg kuyu. letak je kepala kat kerusi..tido..pantang letak je kepala tido..tp nk lena tu susahla dengan disulami suara2 askar batalion dlm rumah ni. hmmmm what to say. kalu diaorg ni tido..konfem aku pun tido sampai termimpi2. Bila teringat ada baju sekolah qail yg belum basuh...segera masuk bilik air cuci baju dia. tu pun ala2 x bertenaga langsung..tak tahula kenapa rs mcm ni.
Petang lbh kurang pukul 4.30 after azan asar..yong telefon bgtau mak uda dah masuk ICU..ya allah..maybe segala mood yg hilang ni as a sign for this bad news???? wallahua'lam.
Sedih mengenangkan nasib dia ... sakit teruk kali ni smpai admitted dah lbh 2 minggu dan kelmarin di pindahkan ke wad CCU . hari ni ke ICU pulak.
Malam.....bacakan Yassin dari rumah. khas for beloved arwah mak & abah mertuaku yg juga baru pergi menyahut seruanNya. juga untuk mak uda..semoga segala urusannya dgn allah taala di permudahkan.dan sekiranya dgn izinNya mak uda kembali la sihat. semoga keceriaan itu kembali semula.AMIIIN...agak emosional perasaan ini bila teringatkan dia.


Saturday, 10-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERTUNANGAN SITI HALIJAH

 
 
 
View all 11 photos...
Hari ni majlis bertunang adik perempuan aku SITI HALIJAH..anak2 sedara dia sume panggil ACIK.
Majlis sempoi je lagipun cuma bertunang jadi ala kadar je...selepas upacara beramah mesra selesai, penetapan tempoh pertunangan juga ditetapkan..lebih kurang setahun setengah jela. Kat aku consider lama tu. ishhhhhh bahaya tunang lama-lama. Tapi disebabkan pihak lelaki yang minta tempoh sedemikian kita ikutkan jela. Mudah2 an perkara yang baik dapat disempurnakan dengan baik juga
Barang-barang hantaran semua Acik buat sendiri...tarak tempah-tempah..acik kata dari buang duit nak menempah biar tangan dia yang tak berapa nak lembut tu setlekan. Sempoiiiii..dulu aku bertunang pun tangan Acik jugak yang buatkan..walaupun simple2 je..belasah laaaa..cun gak. Dan aku cuma contribute kek bertunang Acik yang aku tempah dengan kawan..sape lagi kalu bukan toke kek si "MAR" ...cunnnn..sbb nampak simple




Saturday, 13-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
SATU PAGI DI HARI RAYA

mohd takif
mohd takif
mohd jaffin
View all 6 photos...
Hari ni kita semua menyambut satu syawal yg penuh gilang, gemilang dan terbilang
And of course, the most happiest ialah Mohd Uqail, Mohd Thaqif dan my litle nephew Mohd Jaffin..sume nk masuk contest sape paling hensem di pagi raya.

tapi yang for sure..mak2 budak yg nk masuk contest tp dah x sempat sbb bz uruskan persiapan makan2 time lepas semayang raya. Anyway, aidilfitri this year a bit meriah sebab sume dpt kumpul sekali kali ni..tp nxt year nmpak nya ada yg lubang2 la sebab ikut turn.

Tapi yg syok sume budak2 kecik ni x mo duit raya . ADAAAA KAAAAAA.....Blakang mak bapak la kasi masuk beg.


Thursday, 26-Jul-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
OFFICE DINNER

head planner
waiting d menu to be served
 
View all 12 photos...
Cari punya cari ...research punya research nk buat dinner untuk staff..mcm laaaaa grand sgt ekk.. akhirnya KELANA SEAFOOD jadi pilihan.

Lepas ambik order..memikir gak sedap sgt ke menu kat sini.maklumla..bukan taraf2 hotel. Tapi kalau ramai sangat yang kata sedap..kita takkan x mo percaya dak???

Bila tiba je 1st lauk...mak aiiiii berasap2 tu yg tak bole tahan..perut mmg dah lapar yang teramat...lepastu ..makan memang x PANDANG BELAKANG LAGI DAAAAA.


Saturday, 9-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
GEDERING BERSAMA KWN2 SIBER

 
PECAL
ASAM TUMIS PEDAS
View all 9 photos...
Hari ni we alls gedering di rumah niza...hehehehehheheh ko gak yang terpilih sebagai lokasi perjumpaan..rumah niza letaknya di Puncak Bukit Jalil so mmg x jauh perjalan aku.hahahahah.

Apa yang penting, menu perjumpaan we allzs..masing-masing dah plan nk masak apa.
Aku? aku bt menu paling simple, ikan kembung masak asam tumis pedas. Jes plak dah plan nk buat ikan bawal sweet sour, Mar dgn masak dendeng daging, Ina buat ayam kung pao n sayur goreng. dan yang paling great sekali....Kek besday we alls ditempah khas dari Marliana ayu..khakhaakaha


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net